© VTM

Video: Dochter Jef Vermassen doet auditie voor ‘K3 zoekt K3’: 'Maar ik ben niet mediageil'

Opvallende naam tussen de deelnemers van de eerste auditieaflevering van ‘K3 zoekt K3’. Jasmine Vermassen, dochter van de gerenommeerde strafpleiter, doet een gooi naar de eeuwige roem met het lied ‘Wanneer zie ik jou terug?’.

mige

De 24-jarige jongedame brengt het er zelfs zo goed van af dat jurylid Gert Verhulst een traantje wegpinkt als hij Jasmine hoort zingen. Jef Vermassen zelf zal zijn dochter niet kunnen bijstaan tijdens de opnames: ‘Ik kies ervoor om niet aanwezig te zijn. Anders kunnen ze nog zeggen dat ik mijn bekendheid misbruik om haar stemmen op te leveren’, aldus de advocaat in Het Laatste Nieuws.

"Blijkbaar kwam er op Facebook commentaar op mijn zangkunsten en werd er ook geopperd dat ik even mediageil ben als mijn vader", steekt Jasmine zelf van wal. "Ik probeer het niet aan mijn hart te laten komen, maar het stelt me wel teleur. Mijn zussen en ik zijn het al heel ons leven gewoon dat ze ons vader voortdurend afbreken en dat kwetst mij elke keer opnieuw. Het is niet omdat ik de 'dochter van' ben dat ik niet mag meedoen aan een tv-programma. Ik doe dit voor mezelf én opeigen houtje Ik vind mezelf oud en wijs genoeg om zelf de keuze te maken, maar wilde wel nog even zijn mening kennen alvorens ik auditie zou doen. Hij was meteen heel enthousiast, maar is wel van in het begin duidelijk geweest dat hij niet in beeld wil komen. Hij steunt mij van achter de schermen. Uiteraard heeft hij de kleine lettertjes van het contract doorgenomen. Beroepsmisvorming zeker?', besluit Jasmine in De Morgen.

Bekijk meer video's van K3 zoekt K3 op vtm.be

Indien de video niet zichtbaar is, kan u de auditie van Jasmine hier bekijken.