Vlaamse kermis als decor voor videoclip

Print

Zepperen

Sint-Truiden - Op zaterdag 12 september organiseert de Freddy Davis Fanclub vzw samen met tal van andere Sint-Truidense verenigingen een heuse, echte, ouderwetse Vlaamse kermis op het Sint-Genovevaplein op het terrein langs taverne Haspengouw in Zepperen vanaf 14 uur.

“Ik weet wel wanneer de Vlaamse kermis gaat beginnen, maar wanneer het gedaan is, dat heb ik niet in de hand. Je vindt er alle mogelijke attracties van schietkraam tot eendjes vissen, van smoutebollen tot een cavastand. En bovendien treden nog tal van collega’s op zoals Patrick Mievis, Faith, Jimmyke, Wouter Survani, Soeur Pedal, Johnny Briers, Debbie Keswick en natuurlijk treed ik zelf ook op”, aldus Freddy Davis.
Op vrijdag 11 en zaterdag 12 september zal ook de videoclip van Freddy Davis zijn nieuwe single gefilmd worden in de straten van Zepperen. Hiervoor zullen een aantal straten op 12 september tijdelijk afgesloten en verkeersvrij gemaakt worden: Kogelstraat, IJzerenkruisstraat, Wellensestraat, Kleine d’Oyestraat, Kerkveldstraat, Driesstraat en het Sint-Genovevaplein.
Freddy Davis: “Voor deze opnames hebben we heel veel figuranten nodig en daarom zou het fijn zijn als erg veel mensen me hierbij zouden willen helpen. Het is ook een unieke occasie om “Ons Dorp” in beeld te brengen en aan Vlaanderen en ook Nederland te tonen wat voor een hechte gemeente Zepperen is.”
Freddy heeft met Bert Temmerman van het videoproductiehuis ook een weddenschap aangegaan: hij wil op 12 september 1.500 personen bij elkaar zou krijgen om te figureren voor zijn videoclip. Laat ons hopen dat hij het haalt.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio