Astrid Bryan gaat trouwen

Print
Astrid Bryan gaat trouwen

Foto: Twitter

Hollywoodvrouw Astrid Bryan stapt in het huwelijksbootje. De Antwerpse zei dinsdagavond ‘yes’ tegen haar vriend Bram Coppens.

“I said YES!, #astridcoppens”, klonk het bericht op haar Twitter- en Instagrampagina, dat al snel duizenden keren werd geliket.

Astrid Bryan vormt sinds juli vorig jaar officieel een koppel met regisseur Bram Coppens. Astrid stelde haar toekomstige echtgenoot voor het eerst voor aan televisiekijkend Vlaanderen in ‘Dansdate’.

Astrid Bryan, of Nuyens zoals ze eigenlijk heet, verhuisde in 2005 naar Los Angeles, waar ze een jaar later trouwde met John Bryan. In 2010 werd ze bij ons bekend door haar deelname aan ‘Vlaamse Hollywoodvrouwen’ en onder meer haar ‘pimped out chromed out pussywagon’.

Ze kreeg op VIJF ook een eigen programma ‘Astrid in Wonderland’, waar ook haar broer Laurens (‘De Lau’) aan meedeed. In 2013 kwam er een einde aan haar relatie met John Bryan.

Afgelopen maandag moest ze nog de duimen leggen tegen Sporza-commentator Ruben Van Gucht in het één-programma ‘Het Sterkste Netwerk’.