Nieuw Limburgs project: beleef een 70’s geïnspireerde modeshow vanuit je auto

Print
Nieuw Limburgs project: beleef een 70’s geïnspireerde modeshow vanuit je auto
Bocholt -

Je wilt graag eens een modeshow bijwonen, maar hebt geen zin om je luie zetel uit te komen? Op vrijdag 11 september kan je in Kaulille terecht om vanuit je autozetel te genieten van een heus modespektakel.

Het principe is simpel: de drive-in modeshow werkt als de drive-in movies: je rijdt met je auto tot aan het podium, je kan de show live meevolgen of op de grote schermen achter het podium en ondertussen kan je genieten van een lekkere cola en een doosje popcorn. Al die lekkernijen worden rondgebracht door Grease-look-a-likes op rolschaatsen. ‘Het gehele spektakel is dan ook gebaseerd op de Grease-film uit de jaren ‘70’, vertellen ze bij Randum, de winkel die het gebeuren organiseert. ‘De link is simpel: als er één grote modetrend is dit najaar dan zijn het wel de jaren ‘70. We tonen de nieuwste collecties dus terwijl we de link leggen met Grease en allerlei liedjes en dansjes uit de film brengen. Nadien is de winkel nog tot 23 uur open voor zij die iets uit de show willen aankopen.’

Het gebeuren gaat door op de Steenweg op Kleine Brogel 71 C in Kaulille, waar Randum gelegen is. ‘Er is plaats voor 400 auto’s, plaats genoeg dus om deze drive-in modeshow te organiseren’, besluiten ze bij Randum.

Meer info: drive-in modeshow, vrijdag 11 september van 19u30 tot 23u.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio