Franse: “Ik ben zwanger, help me de vader te vinden!”

Natalie Amyot, een jonge Française, heeft een speciale oproep op Facebook gezet. De jonge vrouw legt uit dat ze enkele maanden geleden op vakantie in Australië een onenightstand had, maar terug in Parijs ontdekte dat ze zwanger was. Ze is naar eigen zeggen haar gsm kwijtgeraakt, en hoopt nu de vader van haar kind te vinden.

JaTi, lbo

De “heel schattige Australiër”, is volgens Natalie ongeveer 1,83 meter groot, had blond haar en blauwe ogen.

Stunt

Een dag later blijkt dat het allemaal om een reclamestunt gaat. Andy Stellar van het bedrijf Sunny Coast Social Media bekent dat hij de Franse Alizée Michel heeft ingehuurd voor de marketingstunt. “Ik wilde reclame maken voor mijn bedrijf en voor het prachtige Moolooba.”

Zoektocht van ‘zwangere’ Franse blijkt reclamestunt

© Youtube

Miljoenen mensen heeft ze beetgenomen, het Franse meisje dat naar eigen zeggen zwanger was geraakt na een onenightstand en nu de vader van haar ongeboren kind zocht. 24 uur later raakt bekend dat het allemaal opgezet spel was.

Natalie Amyot deed op Facebook een opmerkelijke oproep: “Help me de vader van mijn kind te zoeken”. Ze zou zwanger zijn geraakt op de laatste dag van haar vakantie in Australië. “De papa van mijn kind is ongeveer 1,83 meter, heeft blond haar en blauwe ogen. Het is een heel schattige Australiër”, zei ze nog.

Heel de wereld zag en deelde het filmpje, maar een dag later maakt haar opdrachtgever, Andy Stellar, bekend dat hij de Franse actrice Alizée Michel heeft ingehuurd voor deze marketingstunt. “Met de video wilde ik vooral reclame maken voor mijn bedrijf Sunny Coast Social Media, gespecialiseerd in het maken van internetvideo's, en voor het prachtige Mooloolaba.” De snoodaard!