Muzemix start met nieuwe afdeling ‘Villa M’

Print
Muzemix start met nieuwe afdeling ‘Villa M’

Foto: Gil Géron

Lanklaar

Dilsen-Stokkem - Villa-M, een plek waar jongeren samen creatief aan de slag kunnen gaan

Muzemix trapt deze week het werkjaar af met een nieuwe afdeling. Elke zaterdagvoormiddag kunnen jongeren in Villa M hun creatieve ideeën samen met anderen delen én uitvoeren. Villa-M is dan ook een plek waar jongeren samenkomen en vanuit allerlei inspiratiemateriaal creatief aan de slag gaan. Eén keer per maand staat er een professioneel aanbod op de agenda en nodigen we een theatermaker, fotograaf, danser of andere kunstenaar uit om samen met de jongeren aan de slag te gaan
Waar jongeren nu vaak –noodgedwongen- achter hun computer of smartphone geïnspireerd worden, willen jongeren vooral ondernemen en daarbij ondersteund worden. Villa-M wil creatieve jongeren ondersteunen bij hun ideeën en jongeren creatief inspireren. Dit niet door afgebakende activiteiten aan te bieden, maar vooral hun eigen creativiteit stevig aanwakkeren met inspiratiemateriaal en ideeën.
Deelnemers worden uiteraard waar nodig begeleid en geïnspireerd door geattesteerde begeleiders tijdens wat je het best kan omschrijven als ‘begeleide vrije momenten’. Villa-M is er voor iedereen, geboren in 1998 tot en met 2005 en gaat door op zaterdagvoormiddag van 9.30 uur tot 12.30 uur in het Muzemixhuis in Lanklaar.
Naast Villa-M heeft Muzemix ook nog 4 popkoren waaronder één voor kleuters (Faldera), één voor kinderen (ZaZoe), één voor jongeren (NooTuitgang) en één voor volwassenen (Famuuz).

Zin om deel te nemen aan Villa-M of één van de popkoren? In september kan je gratis komen proberen bij elke afdeling. Meer informatie over Muzemix, onze afdelingen en de werking kan je vinden op de website (www.muzemix.be). Vind je niet wat je zoekt of heb je nog een aanvullende vraag? Stuur gerust een mailtje naar info@muzemix.be of bel even naar voorzitster Sofie Brockmans (0479/71.14.70).
 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio