Brambilla verlengt contract bij Etixx-Quick Step

Print
Brambilla verlengt contract bij Etixx-Quick Step

Foto: Photo News

De Italiaan Gianluca Brambilla heeft zijn contract bij Etixx-Quick Step met twee seizoenen verlengd en blijft het team van Patrick Lefevere trouw tot eind 2017. Dat heeft de Belgische wielerformatie dinsdag laten weten. De pas 28 geworden Italiaan rijdt al sinds 2012 voor de Quick Step, dat hem toen van Colnago-CSF overnam.

Wielrennen op Sportwereld.be

‘Ik ben bijzonder tevreden dat het team en Patrick Lefevere het nodige vertrouwen in mij stellen’, aldus Brambilla, die momenteel actief is in de Vuelta en daar knap veertiende staat. ‘De voorbije drie jaren bij het team waren schitterend en zowel op professioneel als menselijk vlak een verrijking. Ik vond hier een uitstekende groep en een professionele omgeving terug. Ik wil hier blijven groeien als renner, me in dienst van de ploeg blijven stellen en als de kans zich voordoet misschien zelf individueel succes nastreven.’

‘Gianluca is een echte prof en is bij ons uitgegroeid tot een fundamenteel element in rittenkoersen. Hij is dé ploegspeler bij uitstek en we hopen dat hij binnenkort ook een individuele prijs kan pakken’, aldus Lefevere.