Eigen radiozender voor Versuz en Sportpaleis

Print
Eigen radiozender voor Versuz en Sportpaleis

Foto: TP

Hasselt - De Hasseltse discotheek Versuz en de Sportpaleis Group gaan vandaag, 1 september, met een eigen radiozender van start, respectievelijk Versuz Radio en Sportpaleis FM genaamd. Beide delen de Antwerpse 107 FM-frequentie en vullen elke dag een specifiek tijdsblok op. Versuz Radio brengt van middernacht tot 6 uur ’s ochtends de beste dance muziek met live interventies vanuit de club. Sportpaleis FM neemt het over van 6u tot middernacht en brengt op zijn beurt actuele pop - en rockmuziek.

Dance dance dance
Versuz Radio is elke dag van de week te beluisteren van middernacht tot 6u. De zender richt zich tot een breed publiek dat oor heeft voor kwalitatieve, dansbare (elektronische)  muziek. De vaste resident DJ’s brengen hun eigen mixen, maar er zullen zeker ook nationale en internationale DJ’s aan bod komen.

Live muziek
Van 6u tot middernacht neemt Sportpaleis FM het over van Versuz Radio. De muziek zal grotendeels dezelfde zijn als die welke live in de zalen te beleven valt. De non-stop uitzending zal alleen door nieuwsbulletins (elk uur), promospots voor concerten en evenementen in de zalen, berichten over optredende artiesten en andere korte redactionele aankondigingen worden onderbroken. Op sommige avonden zal de zender naar een zaal overschakelen om live verslag uit te brengen over een concert.

Buiten Antwerpen kan de radio 24/24 via het web worden beluisterd


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio