VVW Zutendaal kent topzomer!

Print

Papendaal

Zutendaal - De zomer van 2015 was voor de Vlaamse Vereniging voor Watersport Zutendaal een voltreffer. Zowel het aantal leden als het aantal deelnemers aan de diverse sportkampen kenden een exponentiele stijging.

Op amper 3 jaar steeg het aantal leden van 300 naar 504 in 2015. Dit maakt dat VVW Zutendaal uitgegroed is tot de grootste sportclub van Zutendaal. Met 829 inschrijvingen voor een sportkamp was de zomervakantie van 2015 meer dan goed gevuld!

Sportkampen

Zo mochten we de sportdiensten van Zutendaal, Tongeren, Genk en Lanaken ontvangen voor de cursussen zeilen / surfen / SUP (stand up paddle). Hiernaast waren er ook diverse jeugdverenigingen uit heel Vlaanderen die zich wel konden vinden voor een initiatie! De cursussen die zelf georganiseerd werden door VVWZ kenden een ongeziene groei. Dit waren ondermeer de cursussen 2-mansboten / surfen / zeilen en de taalkampen Engels en Frans.

Maar ook naast het water was het een drukke bedoening! Zo werd het strand gebruikt voor o.a. een Bootcamp- en een Yoga sessie maar ook als oefenveld voor de voorbereiding op het Beach volleyball toernooi, waarvoor maar liefst 16 ploegen inschreven.

Nieuwbouw

De bouw van de nieuwe infrastructuur, die op 21 september 2015 aanvangt,had op geen beter moment kunnen komen. Met de huidige accommodatie was het immers niet evident om deze aantallen op 9 weken tijd te verwerken.

De planning is dat tegen mei 2016 de nieuwbouw in gebruik kan worden genomen om zo klaar te zijn voor hopelijk weer een topzomer!

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio