Nstars scoren eerste no-hitter ooit

Print
Nstars scoren eerste no-hitter ooit

Foto: Martin Langezaal

Neerpelt - Bij het baseballen zijn er wedstrijdresultaten – zeg maar gerust superprestaties- die je maar zelden ziet. Zaterdag 29 augustus was er zo een voor het Nstars Aspiranten Baseballteam.

De Nstars Aspiranten wonnen in Veldhoven na opgave van All-In een competitiewedstrijd met 8 tegen 0. Naast goed slag- en loopwerk van alle spelers om tot de 8 punten te komen, was er een buitengewone prestatie van de pitcher Harold Langezaal. Met goedgeplaatste fast-balls stond hij geen enkele hit toe bij de tegenstander. Sterker nog, alle outs werden gemaakt via strike-outs door de pitcher! Een echte no-hitter voor de Nstars en de eerste ooit in de geschiedenis van deze jonge Noord Limburgse Baseballclub!

Het Nstars Aspiranten Baseballteam (tot 16 jaar) is dit jaar overigens goed op dreef en staat met nog 6 wedstrijden te gaan op de eerste plaats in de competitie. Bij de Nstars zijn ook een Pupillen Baseballteam (tot 12 jaar) een Senioren Baseballteam en een Recreanten Softballteam super goed bezig. Wedstrijden voor dit seizoen zijn nog tot half oktober op de Scoutsrally in Neerpelt, “Home of The Nstars”.

 

 

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio