© Belga

Daniel Tözser (ex-Racing Genk) tekent bij QPR

De Hongaarse international Daniel Tözser gaat voetballen in de Engelse tweede klasse. De voormalige middenvelder van Racing Genk tekende een contract voor twee jaar bij Queens Park Rangers, zo laat de Londense club vrijdag weten. Zijn contract bij het Italiaanse Parma was eind vorig seizoen afgelopen.

‘Engeland is de beste plaats in Europa om te voetballen. Ik was dus zeer tevreden om na mijn fantastische periode bij Watford langer in dit land te kunnen spelen’, zegt de dertigjarige Tözser op de clubwebsite van QPR. ‘Ik voel me op mijn best en fysiek ben ik in orde. Ik zal alles geven voor de ploeg. Ik kan niet wachten om er opnieuw aan te beginnen.’

Tözser maakte vier jaar lang het mooie weer bij KRC Genk. Voordien verdedigde hij in Hongarije de kleuren van Debrecen (2002-2003) en Ferencvaros (2004-2006) en in Turkije die van Galatasaray (2003-2004). In 2012 ging hij transfervrij over naar Genoa in de Serie A. In 2014 werd hij uitgeleend aan Watford. Nadien kocht Parma hem, maar opnieuw kon de Engelse tweedeklasser hem huren. Vorig jaar hielp de gewezen kapitein van KRC Genk Watford met vijf doelpunten in 46 wedstrijden aan de promotie naar de Premier League.

# Belga context ## Related picture(s) [FBL-EURO-2016-HUN-NIR]

[FBL-EUR-C1-GENK]

## Related link(s) [Newslink naar website QPR]

View full context on [BelgaBox]

(belga)