Gemeentebestuur zoekt inwoners voor team Neerpelt

Heb jij een mening, idee of projecten voor Neerpelt? Wat zou je graag (anders) willen zien in je straat en buurt? Welk evenement wil je organiseren? Hoe zou de gemeente haar dienstverlening kunnen verbeteren? Als één van bovenstaande vragen een belletje doet rinkelen ben jij de Neerpeltenaar die we zoeken in ons team!

gemeente Neerpelt

Wij als gemeentebestuur beseffen maar al te goed dat we zonder jullie niet zouden staan waar ons mooie Neerpelt vandaag staat. En we hebben de ambitie om met een toffe ploeg Neerpeltenaren nog veel verder te gaan.

We willen gestructureerd samenwerken, luisteren en openstaan voor jullie suggesties. Zo kunnen we het potentieel van de vitale krachten van onze lokale gemeenschap via slimme partnerschappen, coproducties en inbreng van burgers (nog) beter ontsluiten en versterken. En daar hebben wij als gemeentebestuur ook nog heel wat in te leren… Teamspirit is waar wij aan willen werken!

Daarom zoeken we dit najaar 100 Neerpeltenaren om mee aan de slag te gaan. Samen ontwikkelen we een strategie om participatie in Neerpelt verder vorm te helpen geven. Zowel binnen het bestuur, de administratie als bij de burger

We plannen hiervoor twee momenten: maandag 7 september en zaterdag 17 oktober. We zouden het heel fijn vinden als ook jij wil meedenken over hoe in Neerpelt inwoners, gemeentebestuur en ambtenaren een hecht team worden.

Wat vragen we concreet:1. deelnemen aan, indien mogelijk, twee brainstorm- of inspraakworkshops op (deelnemen aan één workshop kan ook):• Maandag 7 september om 19.30 uur• Zaterdag 17 oktober om 15.30 uur2. Anderen in je omgeving aanspreken om deel te nemen. Het zou leuk zijn als je met een groepje vrienden of familie komt (maximum 100 ;) ).

De workshops vinden plaats in De Kentings. Er is plaats voor 100 inwoners. Het gaan gezellige en leerrijke momenten worden waarop je mee kan laten horen hoe de gemeente in de toekomst naar haar inwoners zal luisteren.

Klinkt dit best ok? Schrijf jou en je vrienden dan vliegensvlug in via www.neerpelt.be/ikdoemee!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio