© pn

Moeder en dochter spenderen fortuinen om op Katie Price te lijken

Kayla Morris (20) en haar moeder Georgina Clarke (38)uit het Engelse Rugby kijken beiden op naar model Katie ‘Jordan’ Price. De twee besloten om plastische ingrepen te ondergaan tot ze op de ster lijken.

vwh

Voor mama Georgina begon de obsessie zo’n dertien jaar geleden toen ze Katie Price, die zichzelf toen nog Jordan noemde, zag op televisie. ‘Ik vond ze meteen leuk. Ze heeft het hele pakket. Ik vond dat ik er net zo glamoureus als haar moest uitzien’, klinkt het in een interview met de Britse krant The Sun. Ze ging langs bij een plastisch chirurg en liet haar lippen opspuiten en koos voor een borstvergroting.

Haar dochter Kayla werd door de jaren heen ook een grote fan van het model. ‘Ik zag Katie voor het eerst toen ik elf was. Vanaf toen wist ik dat ik een borstvergroting wou’, klinkt het. Ze begon op haar zeventiende de strippen om cosmetische ingrepen te kunnen betalen en had een sugar daddy die haar een extra centje gaf. ‘Ik had eerst een borstvergroting, dan lieten mama en ik onze lippen vergroten. We zijn heel close’, zegt Kayla nog.

In totaal hebben de dames zo’n 56.000 pond (omgerekend 76.336 euro) aan cosmetische ingrepen gespendeerd. In Georgina’s gezicht zit voor 1.800 pond (2.453 euro) aan Botox. Daar zal het niet bij blijven. De twee, die ook kozen voor valse nagels, blond geverfde haren en gebleachte tanden, zijn vastberaden om binnenkort een dubbele borstvergroting te laten uitvoeren en hun lippen en billen nog volumineuzer te maken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.