© Barbara Vankrunkelsven

© Barbara Vankrunkelsven

thumbnail: null
thumbnail: null

Opendeurdag PCVO Moderne Talen op 5 september

Heb jij een passie voor talen? Ga je steevast naar je favoriete vakantieland maar spreek je de taal nog niet? Of wil je voor je werk je talenkennis aanscherpen? Of ben je pas in België en wil je Nederlands leren? Redenen te over om het PCVO Moderne Talen in Hasselt te ontdekken. Kom op zaterdag 5 september naar de Opendeurdag van het grootste talencentrum in Limburg.

Barbara Vankrunkelsven

Werk aan je talen(t). Studeer een van de 17 moderne talen aan het Provinciaal Centrum voor Volwassenenonderwijs Moderne Talen in Hasselt! Kom naar de Opendeurdag van het PCVO Moderne Talen op 5 september. Dompel je onder in een echt internationaal bad en ontmoet cursisten én leerkrachten uit meer dan 120 landen. Met meer dan 6 000 inschrijvingen per jaar en 17 talen is het PCVO Moderne Talen absoluut het grootste talencentrum in Limburg.

Sla een praatje met het internationaal team van 100 leerkrachten. Test ook tegelijk je niveau van de taal van je voorkeur!

Wil je Nederlands leren of je Nederlands verbeteren? Dat treft! Het PCVO Moderne Talen heeft een uniek aanbod Nederlands tweede taal en dit in de voormiddag, namiddag en avond. Volg een cursus op jouw niveau, van beginners tot conversatie. Elke maand start een nieuwe cursus voor beginners. Je kan trouwens alle niveaus doorlopen van beginner tot conversatie in 1 schooljaar!

Inschrijven kan ook op de opendeurdag. De vriendelijke secretariaatsmedewerkers helpen je meteen op weg. Makkelijk, toch? Zo ga je - wie weet- al vanaf 9 september aan de slag met de taal van je dromen (Vreemde Talen)*.

Het centrum verwelkomt je met open armen (en deuren). Parking is ruimschoots aanwezig. Tot dan!

Ontdek het volledige aanbod op www.modernetalen.be

* De cursussen Nederlands als Tweede Taal starten al op 1 september.

PraktischAdres: PCVO Moderne Talen HasseltGouverneur Verwilghensingel 1B3500 Hasselt

Deuren open van 10 tot 17uContact: 011/26 72 81modernetalen@limburg.be

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio