© Viviane Claes

© Viviane Claes

© Viviane Claes

© Viviane Claes

© Viviane Claes

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Hei- en Boskabouters organiseren wandeltocht voor het goede doel

Ditmaal werd gekozen voor Make-a-Wish. Dit is een organisatie die de hartenwens vervult van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen en hen moed te geven voor de onzekere toekomst waar ze voor staan.

Viviane Claes

Op 5 en 6 september organiseren de Hei- en Boskabouters uit As en Opglabbeek hun jaarlijkse Braambierentocht.De startzaal is op de Bivakplaats Kempenhof, Laerstraat 3 in Opglabbeek en men kan vrij starten tussen 7u en 15u. Iedereen is welkom. De inschrijving met verzekering bedraagt slechts 1 euro. De wandelaars zullen zeker hun gading vinden in de aangeboden afstanden van 4-6-12-22 en 30 km.

Het belooft alleszins een mooie wandeltocht te worden.De wandeltocht start in de achtertuin van de Duinengordel. De Duinengordel is een unieke natuurkern gelegen in het hart van de Limburgse Kempen. De landduinen (Oudsberg) in het gebied hebben een uitzonderlijk reliëf door hun uitgestrekte lengte en hun hoogte.Het gevarieerde en uitgestrekte heide-, bos en duinenlandschap van 3.000 ha omvat natuurwaarden van internationaal belang.

De Hei- en Boskabouters zorgen voor een ruime startplaats en de rust-en controleplaats is het Sentower Park (de vroegere speeltuin) in Opglabbeek, waar je rustig kan pauzeren en waar alles te verkrijgen is aan zeer democratische prijzen.

De opbrengst van deze sponsoractie, ook via de ontvangen inschrijvingsgelden, zal gebruikt worden om de wens van Simon, een jongen van 5 jaar, te realiseren.Simon zal, dankzij de wandelaars, zijn hartenwens vervult zien en zeker de dag van zijn leven hebben!Verdere info bij Jean Willems tel 089/38.19.15

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio