© rv

Eén derde van winkelpark geopend voor einde van de week

Eerste winkels be-MINE openen

Na jaren voorbereiding wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de eerste winkels op be-MINE in Beringen. Volgende week zwaaien de eerste vier zaken de deuren open: woensdag Lola&Liza, donderdag Bent, vrijdag ZEB en zaterdag Chaussea. In de tweede helft van september volgen Albert Heijn, Bel&Bo en Ava. In totaal openen op be-Mine filialen van twaalf grote ketens.

Roger VANHOUDT

Op 15.000 m² komt een cluster van winkels, geconcentreerd rond een ruime centrale parking. Het aanbod varieert van mode over interieur tot elektro. De winkels hebben een minimale grootte van 600 m², oppervlaktes waarvoor in het centrum geen plaats is.

Het gaat om de kledingzaken Lola&Liza, ZEB, H&M en Bel&Bo, de schoenenwinkels Bent en Chaussea, elektrozaak Vanden Borre, doe-het-zelfwinkel Brico, hobbywinkel Ava, dierenwinkel Maxi Zoo en supermarktketen Albert Heijn. De twaalfde keten wordt binnenkort bekendgemaakt.

“De bouw is sneller gevorderd dan voorzien”, zegt schepen van Lokale Economie Gilbert Lambrechts. U leest er vandaag meer over in Het Belang van Limburg.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio