© Raymond Lemmens

© raymond lemmens

thumbnail: null
thumbnail: null

Beringse verliest trouwring aan ballon op Pukkelpop

Voor Sylvia Durgardijn uit Beringen eindigde Pukkelpop in mineur. “En op een nogal stomme manier”, vertelt ze. “Mijn vrienden hadden een ballon aan mijn trouwring gebonden zodat ze me konden terugvinden. ’s Avonds laat sloeg een beschonken Pukkelpopper die ballon, trouwring inclusief, de lucht in.”

Dirk JACOBS

“Het is elk jaar hetzelfde”, begint Dugardijn haar verhaal. “Als mijn vrienden en ik elkaar kwijtraken in de Pukkelpopmassa, dan duurt het altijd even voor we elkaar terugvinden. Ik ben namelijk niet van de grootsten. Aan een ballonnenstandje zagen ze de oplossing: een roze ballon rond mijn vinger, vastgebonden aan mijn trouwring. Op de ballon tekenden we zelfs een grappig hoofdje en zo heb ik de hele dag rond gelopen op de festivalweide.”

KMI

“Toen we ’s avonds naar huis wilden, ging het mis. Ik haalde de ring even van mijn vinger om de ballon los te maken, maar dat bleek niet de beste zet. Een zatte festivalganger gaf prompt een tik tegen de ballon. En die schoot zo, met trouwring en al, uit mijn handen. Recht de lucht in, voorbij de bomen in de buurt. Weg was hij. Ik stond aan de grond genageld.”

Lees het volledige verhaal van de ring in Het Belang van Limburg

Lees meer nieuws over Pukkelpop