© lief janssens

CVO LBC Beringen zet schooljaar in met teamdag Beringen-Mijn

De volledige leerkrachtenploeg van CVO LBC Beringen beleefde een teamdag op de terreinen van de mijnsite van B-MINE.

lief janssens

De traditionele startvergadering aan het begin van het nieuwe schooljaar, werd afgesloten met een lekker Koolputterbiertje. Hierdoor gesterkt, vertrok de hele bende moedig op wandeling in de gietende regen. Gelukkig was de eerste stop niet ver: het nieuwe zwembad werd aan een grondige inspectie onderworpen en goedgekeurd.

Voorstellen om volgend jaar in het zwembad te vergaderen waren schering en inslag. Na het zwembad, bezochten de leerkrachten het nieuwe shoppingcentrum dat volgende week opent op de B-Mine-site.

Onmiddellijk werden plannen gesmeed om een week later nog eens terug te komen en zo de lokale economie te steunen. Daarna ging de tocht verder langs de nieuwbouw appartementen in Houtpark en het nieuwe Todi-duikcentrum. De volgende stopplaats was "de Poolse Barak" met een degustatie van Poolse specialiteiten.

Als laatste bracht iedereen een bezoek aan de tentoonstelling 'barak 15', een aandenken aan de grote migratiestromen die er in Beringen geweest zijn. Na een namiddag met zoveel interessante smaken en indrukken, ging iedereen welgezind huiswaarts !

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio