© Jean Verlaek

Herckenrode organiseert tafeltenniskamp in Tuilt

Tijdens de laatste volle week van de zomervakantie organiseerde tafeltennisclub Herckenrode uit Tuilt, in samenwerking met de Sportdienst Stad Hasselt, een heus tafeltennissportkamp in hun plaatselijke tafeltennishal.

Jean Verlaek

Een 30-tal jongens en meisjes uit Hasselt en omliggende gemeenten namen deel aan dit sportevenement, waarbij buiten het tafeltennis diverse andere activiteiten op het programma stonden. Vijf dagen werd er intens gesport en gespeeld onder leiding van vijf clubmonitoren.

Vanaf woensdag 2 september van 18.30 tot 20 uur en nadien elke zaterdag vanaf 11 uur start de club haar initiatielessen tafeltennis. Alle jongens en meisjes vanaf 6 jaar zijn dan van harte welkom in de tafeltennishal, Roverstraat te Tuilt, alwaar 15 speeltafels kunnen opgesteld worden. Ervaren trainers leiden alles in goede banen. Septembermaand is gratis sportmaand voor deze club.

Tevens biedt de club reeds enkele jaren MultiMove aan, zijnde een bewegingsprogramma van Bloso voor kleine kinderen vanaf 3 - tot 8 jaar. Bij MultiMove worden de kinderen in leeftijdsgroepen ingedeeld en begeleid door gekwalifiseerde monitoren van de club. Voor MultiMove kan men elke zaterdag in de club terecht van 10 uur tot 11 uur en dit 30 weken lang.

Inlichtingen via website: ttkherckenrode.be

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio