© AFP

Soap blijft duren: Wolfsburg-manager ontkent akkoord met Manchester City

Wie dacht dat de soap rond Kevin De Bruyne afgelopen was, komt bedrogen uit. Hoewel woensdag Duitse en Engelse media ‘uit betrouwbare bron’ meldden dat de transfer naar Manchester City in kannen en kruiken was, heeft Wolfsburg-manager Klaus Allofs donderdagmiddag tijdens een persconferentie ontkend dat er reeds een akkoord is met de Engelse competitieleider.

‘Momenteel is hij nog steeds Wolfsburg-speler’, vertelde Allofs in de Volkswagen Arena.

De Wolfsburg-manager bevestigde wel dat er met Manchester City onderhandeld wordt. Allofs speelt het spel echter hard en is vastberaden het onderste uit de kan te halen.

‘Als er niet voldaan wordt aan onze eisen, speelt De Bruyne de rest van het seizoen voor ons. Op het einde van een transferverhaal mogen er enkel winnaars zijn en dat geldt ook voor Wolfsburg. Als dat niet het geval is, komt er geen transfer’, aldus Allofs.

Volgens heel wat Duitse en Engelse media werd er woensdag een akkoord bereikt tussen Wolfsburg en Manchester City omtrent de transferprijs voor De Bruyne. Dat bedrag zou tussen 74 en 80 miljoen euro liggen en er zou enkel over de betalingsmodaliteiten nog gediscussieerd worden.