© Iver van de Zand

© Iver van de Zand

© Iver van de Zand

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Hockey Club Sint-Truiden imponeert: Hockey is Hip !

Hockey club Sint-Truiden startte deze week aan haar 2e seizoen. De jonge club blaakt van vertrouwen en enthousiasme, en blijkt bij de snelgroeiende verenigingen van Limburg te horen. Hoe ze dat doen, vragen we aan voorzitter Iver van de Zand

Iver van de Zand

Voorzitter Iver van de Zand (foto): "Natuurlijk maken we gebruik van de groeiende aandacht voor hockey in België, maar de kracht van onze vereniging zit absoluut in de passie en het enthousiasme die we uitstralen en delen met onze leden. We reflecteren voortdurend en passen trainingen, organisatie of initiatieven aan in functie van de groei van de hockeyclub en dat werpt haar vruchten af. Verder zijn we heel actief om de leden bij de club te betrekken door ze op te leiden tot trainer. Markant is overigens ook de groei van het trimhockey, speciaal bedoeld voor volwassenen om wekelijks 1,5 uur samen te hockeyen en nadien te genieten van een pint."

"Het is trouwens nu het moment om lid te worden of hockey eens te proberen, ons seizoen is juist gestart. We bieden iedereen de mogelijkheid om kosteloos een paar keer mee te trainen om te zien of ze hockey tof vinden. Wij lenen de mensen een hockeystick, dus er is geen enkele kost."

Alle info op http://www.hc-sinttruiden.be

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio