Marcel Vanthilt gaat helemaal uit de kleren bij Radio Topkaas

Marcel Vanthilt heeft op de zaterdag van Pukkelpop een striptease gegeven voor een live publiek in de Petit Bazar. “Ik moest hier zijn omdat we op Pukkelpop een contract hebben getekend voor een nieuw album van Arbeid Adelt! Plus ik moest het optreden van de Evil Superstars aankondigen. Toen de mannen van Dicobar Topkaas in de Petit Bazar hoorden dat ik er was, vroegen ze of ik ook iets voor hen wilde doen."

CRu

"In de Bazar zag ik dat er een schuimparty bezig was en één van die Topkazen begon een striptease. Ik voelde al aan mijne rekker dat het snel prijs zou zijn (lacht). Het publiek werd gevraagd of ze meer wilden zien. Nu, omdat ik geen afgetrainde body builder ben, had ik geen goesting om mijn bovenlijf te laten zien. Dus besloot ik maar all the way voor de onderkant te gaan. Eerst dus de broek af, maar ze wilden meer."

"Dus toen ook maar de onderbroek. Ik hield mijn handen nog eh… voor je weet wel, en toen kwam uiteraard de vraag: ‘willen jullie nog meer’. Wat dacht je? Oké: helemaal dan maar. Iemand heeft me toen wel een pot met een sanseveria gegeven om me toch enigszins te bedekken.”

Lees ook: Arbeid Adelt! tekent contract op Pukkelpop

Lees meer nieuws over Pukkelpop