© pn

Liet deze ‘Friends’-ster aan haar gezicht sleutelen?

Courteney Cox, ook bekend als Monica Geller uit de populaire reeks ‘Friends’, ziet er tegenwoordig een beetje anders uit dan gewoonlijk. Woensdagavond woonde ze de première van haar nieuwste reeks ‘Hand of God’ bij en leek ze iets voller in het gezicht. Op de sociale media wordt gefluisterd dat ze een plastische ingreep heeft ondergaan.

vwh

Courteney Cox (51) heeft in het verleden al toegegeven dat ze wel eens botox gebruikt om er jonger uit te zien, maar dat ze nooit onder het mes zou gaan. ‘Mijn verloofde (muzikant Johnny McDaid, red.) vindt de Hollywoodlook niet aantrekkelijk’, zei ze eerder in een interview met Ok! Magazine.

Nu lijkt het er toch op dat ze de eeuwige jeugd extra hard nastreeft. Ze verscheen donderdag immers op de rode loper met opvallend bolle wangen en vollere lippen dan gewoonlijk. Het resultaat van een ingreep, net iets te veel fillers en botox of gewoon een beetje aangekomen?

Bekijk hieronder een foto van Courtney Cox enkele maanden geleden en de foto van tijdens de première in Los Angeles.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.