© Photonews

Taylor Swift weigert sexy shoot en loopt pak geld mis

In tegenstelling tot haar vriend Calvin Harris ziet Taylor Swift een fotoshoot in lingerie niet meteen zitten. Die eerste poseerde een tijdje geleden nog in volle glorie voor Armani en datzelfde merk wou graag een nieuwe campagne lanceren waarbij het koppel samen in ondergoed poseert.

flb

Het Italiaanse modehuis Armani had voor zijn nieuwe campagne het celebritykoppel van het moment voor ogen: Taylor Swift en haar vriend, de Schotse dj en producer Calvin Harris. Harris poseerde vorig jaar nog in onderbroek voor het merk. Naar verluidt werd het koppel een slordige tien miljoen dollar geboden voor de sexy shoot, maar dat was buiten Taylor Swift gerekend.

Volgens een bron bij Armani die The Mirror over het voorval vertelde, zou Taylor Swift niet halfnaakt willen poseren omdat het haar imago zou kunnen beschadigen als ze te veel huid toont. Daarmee houdt ze voet bij stuk wat het poseren in weinig kleren betreft, want tot nu toe weigerde ze altijd dergelijke fotoshoots. En dus zelfs nu als er zo'n astronomisch bedrag op tafel wordt gelegd.

Niet dat het koppel het geld nodig heeft. In juni maakte Forbes nog bekend dat ze de lijst van de rijkste bekende koppels aanvoeren en samen 146 miljoen dollar waard zijn.