Deze oude bekenden keren terug naar 2BE

Wie dit najaar afstemt op 2BE krijgt opnieuw enkele klassiekers voorgeschoteld.

mige

Iedere werkdag om 19u15 is het tijd voor het nieuwe zesde seizoen van ‘The Middle’, gevolgd door het eveneens nieuwe zesde seizoen van ‘Modern Familiy’. Afsluiten wordt er gedaan met het twaalfde seizoen van ‘Two and a Half Men’.

Over The Middle:

The Middle vertelt het verhaal van de prettig gestoorde familie Heck. Centraal in de reeks staan de dagelijkse beslommeringen van een gezin in de middenklasse en de alledaagse zorgen met hun eigenaardige opgroeiende kinderen – Axl, Sue en Brick. Vreemde personages en al even vreemde situaties: dé ideale mix voor een comedyreeks. Het zesde seizoen van The Middle gaat op hetzelfde elan verder: naast de liefdesperikelen van Sue, het turbulente studentenleven van Axl en de gebrekkige sociale vaardigheden van Brick, staan er het gezin ook heel wat nieuwe avonturen te wachten.

Over Modern Family:

Modern Family – al vijf jaar op rij bekroond met de Emmy Award voor ‘beste komedieserie’ – biedt een hilarische kijk op de warme, soms geschifte omgeving van een vooruitstrevende familie. Ook in het zesde seizoen staat er weer heel wat te gebeuren bij de familie Pritchett-Dunphy. Terwijl het nieuwbakken echtpaar Cam en Mitch geleidelijk went aan de realiteit van het getrouwde leven, komt het huwelijk van Phil en Claire onder serieuze druk te staan. Ook de andere leden van de familie mogen zich aan amusante veranderingen verwachten in dit nieuwe seizoen.

Over Two and a Half Men:

Na twaalf seizoenen valt het doek over de langlopende Emmy-winnende comedyreeks Two and a Half Men. De reeks volgt het turbulente leven van de bewoners van een strandhuis in Malibu, miljardair Walden Schmidt (Ashton Kutcher) en eeuwige profiteur Alan Harper (Jon Cryer). Vinden zij in dit laatste seizoen de liefde van hun leven? Zullen ze hun kinderwens in vervulling kunnen brengen? En wat gebeurde er echt met Charlie Harper?

Vanaf maandag 24 augustus, iedere weekdag bij 2BE