© dbw

UITTIPS. Hier kan je dit weekend heen

Nog geen plannen voor dit weekend? Dankzij deze tips haal je er het beste uit.

vwh

MET DE KINDEREN

Taart & Textiel

Wat? Lekker luieren met het hele gezin op zondag? Dat hoeft niet in je eigen zetel, maar kan op het tweejaarlijkse evenement Taart en Textiel. Voor de volwassenen zijn er cocktails van de Gentse bar Jigger’s. Die kan je combineren met een lekker taartje van Julie’s House. Een streepje livemuziek brengt extra sfeer.

Wanneer? Zondag 23 augustus vanaf 13 uur

Waar? De Lozen Boer 3-5 in Lochristi

Prijs? Varieert. Meer info: www.delozenboer.be

CULTUUR & FESTIVAL

Yogaland

Wat? Dol op yoga? dan is dit festival waar ontspanning centraal staat helemaal op jouw lijf geschreven. Bekende namen uit de wereld van de yoga komen er om hun kennis door te geven in verschillende workshops. Beginners en kinderen hoeven niets te vrezen: ook op hun niveau valt er veel te beleven.

Wanneer? 21,22 en 23 augustus

Waar? Het domein van het Diocesaan Centrum Groenhove, Bosdreef 5 in Torhout

Prijs? Tockets vanaf 20 euro tot 265 euro. Meer info: yogaland.be

UITGAAN

Poplife Beach

Wat? Bij een zwoele zomer horen zwoele beats van vroeger en nu en die hoor je op Poplife aan de kust. L-fêtes, bekend van onder meer Bloody Louis in Brussel, en Thang zorgen voor de muzikale omkadering van het glamoureuze evenement.

Wanneer? zaterdag 22 augustus vanaf 23 uur

Waar? Kursaal Oostende, Kursaal-Westhelling 12 in Oostende

Prijs? 10 euro in voorverkoop, 15 euro aan de deur. Meer info: www.poplife.be

SHOPPEN

Mode in Oostende

Wat? Voor je gaat dansen in Oostende, kan je de winkelstraten afschuimen - late night shopping! -aan de hand van de persoonlijke hotspots van enkele bekende Vlamingen. Zo ontdek je de favoriete adresjes van ‘Thuis’-actrice Joy Anna Thielemans en de het Wasbarduo Dries & Yuri. De lucky few krijgen op maat gemaakte tips.

Wanneer? 22 en 23 augustus

Waar? Centrum Oostende

Prijs? Gratis. Meer info: www.visitoostende.be

LEKKER ETEN

Bollekesfeest

Wat? Tijd om je zintuigen te verwennen: op het Bollekesfeest proef je gratis van Antwerpse streekproducten. Dit jaar introduceert de Kapelse slager Peter Van de Weyer de - naar eigen zeggen - allereerste Antwerpen mosterd. Naast lekker eten en drinken kan je ook verschillende wandelingen maken met stadsgids Tanguy Ottomer en genieten van livemuziek van onder andere Coely en Nicole en Hugo.

Wanneer? van 20 tot en met 23 augustus

Waar? Op verschillende locaties in Antwerpen

Prijs? Gratis. Meer info:

Meer over Dagje Uit

Niet te missen