© *

Jani: 'Britney Spears is geen stijlicoon'

Zangeres Britney Spears won afgelopen weekend op de Teen Choice Awards de 'Style Icon Award'. Stylist Jani Kazaltsis verslikte zich even in zijn koffie toen hij dat hoorde. 'Daar word ik ongerust van', schrijft hij op zijn website.

tib

'Britney – een fashionvoorbeeld voor de jeugd? Wat is er mis met Beyoncé? Scarlet Johansson? Gossip Girl Blake Lively?', vraagt de populaire stylist zich af. Dat ze speciaal voor de gelegenheid een diep gedecolleteerde jurk zonder beha droeg, hielp de popster ook niet.

'Dat Britney niet de grote fashionista is, weten we al lang', schrijft Jani. 'Plastic topjes, openvallende jurken met bijbehorende nipple slips tot gevolg, een kaalgeschoren hoofd, tamponkoordjes die onder rokjes kwamen piepen, korsetten die opensprongen op het podium of broeken die afzakten, Britney has been there and done that. We vergeten trouwens allemaal wel eens ons slipje aan te trekken wanneer we kortgerokt gaan stappen, toch? ' Maar het is volgens hem niet omdat ze al even haar tepels niet meer aan de wereld toonde, dat ze nu gekroond moet worden om haar stijlkeuzes. 'Ik gun haar die award, maar er is nog behoorlijk wat restylingwerk aan de winkel. Dus bel me op en ik kom met plezier eens in je kleerkast snuffelen'.

Lees hier de volledige post op Janitv.