thumbnail: null
thumbnail: null

Miley Cyrus verliefd op topmodel met Belgische roots

De Britse Stella Maxwell (24) doet het hart van popster Miley Cyrus (22) sinds enkele maanden sneller kloppen, maar wat we nog niet wisten is dat het blonde ‘Victoria’s Secret’-model eigenlijk Belgische roots heeft.

vwh

Miley Cyrus heeft een lief en dat zal de hele wereld geweten hebben. Begin juli zoende ze tijdens de opnames van een nieuwe videoclip passioneel met een blondine. De identiteit van de mysterieuze vrouw werd snel ontrafeld: het ging om de 24-jarige schone Stella Maxwell, die zich sinds kort een van de angels van Victoria’s Secret mag noemen. Ze staat geregeld op foto’s op Miley’s Instagrampagina en de kiekjes bewijzen dat de twee, die elkaar leerden kennen via een gemeenschappelijke vriend, het samen heel gezellig hebben. Cyrus weet naar eigen zeggen sinds haar veertiende dat ze biseksueel is. Eerder had ze al relaties met vrouwen, maar ook met bekende acteurs onder wie Liam Hemsworth en Patrick Schwarzenegger. Maxwell is de eerste jongedame die de ‘Wrecking Ball’-ster introduceert als haar partner.

Dertien jaar in België

Stella mag dan wel de Britse nationaliteit hebben, eigenlijk heeft ze ook Belgische roots. Haar ouders van Noord-Ierse afkomst woonden in de jaren negentig in België. Op 15 mei 1991 werd hun dochter geboren, die tot haar dertiende naar de Europese School in Woluwe ging. Haar moeder en vader besloten trokken daarna voor een jaar naar het Australische Canberra om zich vervolgens te settelen in Nieuw-Zeeland. Maxwell was op dat moment veertien jaar en liep school aan het Queen Margaret College. Daarna ging ze studeren aan de universiteit van Otago en werd ze ontdekt als model.

Modellenwerk

In haar modellencarrière werkte ze onder meer samen met topontwerper Alexander McQueen en met ketens zoals H&M, River Island en Urban Outfitters. Defileren deed ze al voor Marc Jacobs, Jeremy Scott maar haar grootste show is ongetwijfeld die van het Amerikaanse lingeriemerk Victoria’s Secret. De blondine verschijnt vaak in de bekendere modebladen zoals Elle, Glamour en Vogue.

 

First Churroooo ????

A photo posted by Stella! (@stellamaxwell) on

 

?? @wmag @mileycyrus @mertalas @edward_enninful

A photo posted by Stella! (@stellamaxwell) on