© pn

Rihanna boos op fantaserende ‘minnaar’

De Amerikaanse basketballer Matt Barnes heeft in een interview met entertainmentsite TMZ gezegd dat hij aan het daten is met Rihanna. Maar daar is volgens de 27-jarige popzangeres niets van aan. Dat maakt ze met enkele hashtags wel heel duidelijk op de sociale media.

vwh

Een reporter van de Amerikaanse showbizzsite TMZ polste in een interview met Barnes of hij iets heeft met Rihanna. Hij antwoordt in een filmpje dat het wel degelijk het geval is en dat ze ‘wel zien waar hun relatie heengaat’. Naar eigen zeggen is de ‘prille, verliefde fase’ al voorbij. Hij voegde eraan toe dat hij misschien wel een toekomst ziet met de ‘Under My Umbrella’-ster.

Maar als het aan Riri ligt, vertelt de basketter allemaal leugens. De ster deelde een screenshot van de bewuste video via Instagram en plaatste er een aantal verduidelijkende hashtags bij waaruit blijkt dat de man vooral fantaseert over een date met Rihanna, want ze heeft Barnes blijkbaar nog nooit ontmoet.

‘De duivel is een leugenaar’, ‘Ze vindt hem niet zo leuk’, ‘Ze vindt hem helemaal niet leuk’, ‘Ze heeft je zelfs nog nooit ontmoet’, ‘Dit is heel kwetsend’, schrijft ze erbij.

Intussen is Rihanna wel close met een ander. Zij en Formule 1-piloot Lewis Hamilton, de ex van Nicole Scherzinger, werden afgelopen weekend in een club in elkaars gezelschap gesignaleerd. Of er sprake is van een vaste relatie valt echter te betwijfelen. De sportman werd op Barbados innig dansend gespot met Louise DeCourcey-Dawe, een in Londen geboren model en pr-magnaat.