Haast je om deel te nemen aan onze seniorenuitstap

Het gemeentebestuur en seniorenadviesraad van Hechtel-Eksel nodigen je graag uit op de gegidste busrondleiding in Leopoldsburg voor de senioren van Hechtel-Eksel.

Dienst Welzijn

Op vrijdag 28 augustus gaan we een bezoekje brengen aan de gemeente Leopoldsburg. Onder de begeleiding van de gids, gaan we met de senioren van Hechtel-Eksel de mooiste plekjes van Leopoldsburg bezichtigen. We starten met een kort bezoek aan het museum. (+- 45 min). Mensen die moeilijk te been zijn kunnen ook zittend luisteren naar de uitleg over het Kamp van Beverlo bij het museum. Verder is er even de gelegenheid om op eigen tempo de tentoonstelling over Leopoldsburg tijdens WO I te bekijken. De rest van het programma wordt ingevuld met de busrit. Nadien volgt er een koffie met versnapering waar we nadien terug naar Hechtel-Eksel keren. Het einde voorzien we rond 17u00.

Vrijdag 28 augustus 2015Deelnameprijs: 5 euro (incl. 1 consumptie met versnapering)13.00 uur gemeenteplein Eksel13.15 uur vertrek aan OC De Schans

Gelieve je op voorhand in te schrijven en te betalen aan het vrijetijdsloket. Het vrijetijdsloket is open tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. (VOL = VOL)

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio