© pm

thumbnail: null
thumbnail: null

Slecht nieuws voor de Kardashians

‘Keeping Up with the Kardashians’, de Amerikaanse realityserie waarin het glamoureuze leven van de families Kardashian en Jenner in de kijker staat, zal er binnenkort anders uitzien. De zusjes Kylie (18) en Kendall (19) Jenner, beiden model, stappen binnenkort uit de reeks. Dat melden Amerikaanse media.

vwh

‘Kylie en Kendall willen al een tijdje uit de reeks stappen, maar nu beginnen ze in te zien dat ze samen heel machtig zijn. Mensen focussen zich meer op hen dan ooit tevoren en daar willen ze munt uit slaan’, zegt een anonieme bron in Ok! Magazine. Daarnaast willen de twee zich focussen op hun eigen modelijn.

Maar er is nog een reden waarom de twee brunettes geen deel meer willen uitmaken van de reeks. ‘Kylie en Kendall houden er niet van dat ze constant over de geslachtsoperatie van hun vader - nu nieuwe mama - Caitlyn moeten praten op televisie. Bovendien krijgt hun nieuwe moeder ook zelf een realityshow waardoor er een concurrentiële sfeer heerst op de set. Ook door die onderliggende spanningen willen ze zich distantiëren van de show. Voor mama Kris Jenner , die de voorbije jaren flink wat aan haar dochters heeft verdiend, is dat bijzonder slecht nieuws.

Ondanks de plannen zullen de zusjes toch nog even te zien zijn in de realityserie. Hun contract loopt nog. Wellicht gaan de twee publiekslievelingen vanaf het volgende seizoen hun eigen weg. Die andere lieveling Kim Kardashian blijft gewoon meespelen.

Kendall (links) en Kylie Jenner (rechts)