© johny pipeleers

© johny pipeleers

© johny pipeleers

© johny pipeleers

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Ambiance troef in Mimosa Zonhoven

Wat een gezellige namiddag weer in zaal Mimosa tijdens de maandelijkse seniorennamiddag waar Ive Renaarts voor de allereerste keer zijn opwachting maakte. Voor velen een onbekende, maar na zijn prachtig optreden liet hij een onvergetelijke indruk na bij het talrijk opgekomen publiek.

johny pipeleers

Van bij de eerste noten kreeg hij het publiek op zijn hand en dat ging zo het hele optreden door. Al heel gauw trok de polonaise door de zaal en was er van stramme spieren en kleine ouderdomskwaaltjes niets te merken bij de enthousiaste senioren. Een medley met nummers van John Terra werd zonder probleem meegezongen door de hele zaal. En dat Ive echt een volksmens is die ervan geniet om mensen een aangename namiddag te bezorgen, was duidelijk merkbaar door het feit dat hij bijna zijn hele optreden tussen het publiek stond.

Tussen de optredens door hielden Conny en Pascal van Puur Toeval de mensen op temperatuur en zeker het nummer 'Een ster' in de versie van Stan van Samang viel in de smaak. Even was er een stil moment toen Pascal een eigen geschreven versie bracht voor zijn dochter op de muziek van 'Che sera' van Jose Feliciano. Ive Renaarts lukte het zelfs om een tweede maal de polonaise op gang te trekken en het waren vooral de vrouwen die hem achterna liepen. 'Un canto a galicia/In een droom zag ik je staan' werd eveneens prachtig vertolkt door hem, gevolgd door enkele nummertjes van Elvis Presley. Zo werd weer een mooie namiddag afgesloten maar eerst moest hij nog op de foto met enkele plaatselijke schonen. Een mens zou voor minder zanger willen worden. Volgende maand is het weer lachen geblazen want dan is Albert onze gast.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio