© stijn van dingenen

© stijn van dingenen

© stijn van dingenen

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Park FC opent gloednieuwe accommodatie met feestweekend

Professionals én vrijwilligers hebben de voorbije maanden keihard gewerkt aan de bouw van een knappe, nagelnieuwe accommodatie voor voetbalclub Park FC in Houthalen-Oost. Op enkele maanden tijd verrees op de plek van de oude kantine en kleedkamers een knap complex met naast een ruime, moderne kantine ook goed uitgeruste kleedkamers, sanitaire ruimtes en multifunctionele vergaderzalen. De tribune aan het A-plein mag ook gezien worden. Het moet gezegd: Park FC stáát er.

stijn van dingenen

Nu de werken bijna voltooid zijn en het voetbalseizoen van start ging, is het tijd voor de officiële opening van het nieuwe complex. Op zaterdag 22 augustus is het zover. Dan nodigt Park FC iedereen uit op de openingsdag van het complex. Bezoekers kunnen niet enkel rondkijken in de nieuwbouw, er zijn doorlopend ook heel wat activiteiten. De deuren zwaaien open vanaf 12 uur. Tussen 12.30 en 13.00 uur brengen een aantal spelers van KRC Genk een bezoek aan de accommodatie. Aansluitend zullen ze een signeersessie houden. Tussendoor kan u genieten van de danstalenten van dansgroep Dance Flavour. Zij worden na hun optreden rond 13.30 uur afgelost door coverband Trust die op hun beurt de fakkel doorgeven om 15.30 uur aan dansgroep Bounce. De officiële openingsplechtigheid met het doorknippen van het lint, zal plaatsvinden om 16.30 uur.

Park FC - HalenNatuurlijk horen bij de opening van dit voetbalcomplex ook echte voetbalwedstrijden. Om 13 uur kan je wedstrijden volgen van de spelers van de U8 en de U9. Om 15 uur volgen er dan wedstrijden van de U11 en de U12. Om 17.30 uur is het dan aan de hoofdmacht van Park FC. De eerste ploeg speelt een wedstrijd tegen Halen.

Na de wedstrijd van de eerste ploeg barst het avondprogramma los. Om 20 uur zal rasartiest Yass het podium betreden. Na diens optreden wordt de muzikale avond verdergezet met The Spikes en een DJ.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio