Terugblik op een topeditie van Zomernoten

Print

Foto: team toerisme en evenementen gemeentebestuur

Houthalen-centrum

Houthalen-Helchteren - 5 jaar Zomernoten mocht niet onopgemerkt voorbij gaan. En dus lieten we Maarten Cox, Festeyn, gratis ijsjes en een lekker streekbiertje aanrukken. Dit in combinatie met een heerlijk weertje en een enthousiast publiek zorgde zondag 9 augustus voor een heel geslaagd verjaardagsfeest!

Maarten Cox trok met de Limburg Zingt-versie van Vlaanderen Zingt als eerste alle registers open. Daar waar het publiek in eerste instantie wat bedeesd mee bewoog op de deuntjes van 'Just Say Hello' en 'Volare', zat de sfeer er helemaal in bij 'Een beetje verliefd'! Zo nu en dan kwamen er zelfs memorabele duetten tot stand tussen enkele toeschouwers en Maarten. Een dikke pluim voor Limburger Maarten Cox die twee uur non-stop het publiek op sleeptouw nam en in volle glorie eindigde met het Limburgs volkslied 'Waar in ’t bronsgroen eikenhout…'

De volgende twee uur werden volledig in beslag genomen door Festeyn. Steyn Schraepen bewees op het Zomernoten podium dat hij nog altijd ambiancemaker en publiekslieveling nummer 1 is. Over opvolging moet hij zich alvast geen zorgen maken. Zijn schattige dochtertjes palmden vanaf het eerste moment het publiek in.Een top editie die zeker voor herhaling vatbaar is!

Foto’s van vijf uur meezingen, dansen en genieten vind je terug op www.vlaanderenzingt.be en de Facebookpagina's van Houthalen-Helchteren en Vlaanderen Zingt!

Copyright: P. De Backer


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio