© Dick Demey

Seksuologe Kaat Bollen trouwt in zeer gewaagde bruidsjurk

De Ekselse klinisch psychologe en seksuologe Kaat Bollen (29) is zaterdag in het huwelijk getreden met haar Nederlandse vriend Ian Thorne (32), met wie ze in Roermond samenwoont. Het huwelijk werd echter voltrokken in het gemeentehuis van Hechtel-Eksel. De bruid droeg een mooie witte jurk met een meer dan gewaagd decolleté.

rdc

Kaat Bollen werd bekend via ‘De Pappenheimers’, waarin ze voor het eerst vertelde over haar (wetenschappelijk) onderzoek naar schaamhaar. Dat leverde ook haar eerste boek op. Daarna volgden ‘Het Borstenboek’ en recent ‘Boek der lusten’. Op tv werkte ze mee aan programma’s van JIM en Vitaya. Ian Thorne is manager bij het Eindhovense marketingbedrijf Happy Cactus. Hij zag Kaat in het VARA-programma ‘De Wereld Draait Door’ en omdat het bedrijf een online platform rond seksualiteit wilde opstarten, kwam zij daar terecht. Zo leerden ze elkaar drie jaar geleden kennen. Sinds een jaar is Kaat echter weer als zelfstandige aan het werk.

Na de huwelijksvoltrekking in het gemeentehuis was er aansluitend nog een ceremonie bij de ouders, een receptie, tuinfeest en een avondfeest in het Italiaans restaurant L’Uno Coll Altro in Peer.

Morgen vertrekt het koppel op huwelijksreis voor drie weken naar Bali. “Het is een cliché maar zaterdag was de dag van mijn leven”, zegt ze. “Veel jonge mensen trouwen niet meer. Ik kan het nochtans iedereen aanraden want je leert zo elkaar en de families beter kennen, en die relaties duren ook langer.”