© Lambert Van de Schans

© Lambert Van de Schans

thumbnail: null
thumbnail: null

Belgisch Kampioenschap Fierljeppen

Voor de 27ste maal organiseert KLJ Hamont het Open Belgisch Kampioenschap Fierljeppen in het weekend van 14, 15 en 16 augustus. Het vindt plaats op de CSM terreinen (Middenweg, Hamont-Achel).

Lambert Van de Schans

De 27e editie van de Open Belgische Kampioenschappen Fierljeppen is bijna een feit. Deze zal doorgaan op 14, 15 en 16 augustus 2015. Ook dit jaar zal de nadruk liggen op spektakel en plezier.

Op vrijdag, tijdens ons Boerenbal verwachten we de coverband “ BUITEN BEREIK”Sinds “ Hamonttisser” van vorig jaar is deze band in Hamont-Achel zeker bij iedereen bekend door hun geweldig optreden op het marktplein. Een uitdaging die jong en oud niet kunnen weerstaan.

Op zaterdag nodigen we iedereen uit op onze Jeppersparty. Goede muziek gemengd met een prachtige sfeer zullen er ook dit jaar weer voor zorgen dat u zich weer eens goed kunt laten gaan. Dit alles staat onder de kundige leiding van DJ TEAM ONGEREMD, iedereen wel bekend van fuiven in de omstreek.

En op zondag nodigen wij u van harte uit op Het Open Belgisch Kampioenschap Fierljeppen.Het Fierljeppen is ondertussen in Hamont-Achel en omstreken een bekend evenement geworden. In heel Limburg, en wij durven zelfs stellen, in heel België en Nederland is het jaarlijkse Fierljeppen in Hamont-Achel bekend.

Wij nodigen iedereen uit om een kijkje komen nemen of u in te schrijven op ons kampioenschap. Na reeds 26 jaar ervaring zijn wij er wederom zeker van dat u, uw familie en uw vrienden een geslaagd evenement tegemoet gaan.

De randanimatie:

Ook dit jaar valt er weer vanalles te beleven rond de bekende plas water. Zo kunnen de jongeren onder ons dit jaar weerom een poging wagen om de plas over te steken, niet met een stok, maar volgens het principe van “slingerapen”. Ook zal er dit jaar een Belgisch Kampioenschap Bommetje georganiseerd worden.

Het spektakel begint om 10.00 u en de finale zal gesprongen worden rond 17.00 u.

Voor alle informatie en inschrijvingenkan u terecht op onze website:www.fierljeppen.be

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio