© SD

© SD

thumbnail: null
thumbnail: null

Pukkelpop krijgt nieuwe sterke tenten

De opbouw van Pukkelpop loopt op volle toeren. Opvallend: de vertrouwde mastententen zijn vervangen door nieuwe tenten die eerder dit jaar ook voor het eerst hun intrede maakten op Rock Werchter.

SVS

OPROEP: Wij zijn op zoek naar de enige echte Pukkelpopkampioen. Hoeveel edities van het festival heb jij bezocht? Alle 25 in Kiewit? Of zelfs alle 30 edities? Laat het ons weten via hier@reageren.be. Vermeld zeker je naam, woonplaats en telefoonnummer en zet in het onderwerp van je mail het aantal edities dat jij hebt bijgewoond.


Volgens Pukkelpoporganisator Chokri Mahassine passen de nieuwe tenten alvast perfect in het kader van de feesteditie. “Zoals bekend vieren we deze editie een speciale verjaardag: 30 jaar Pukkelpop en 25 jaar in Hasselt-Kiewit”, zegt Chokri.

“Al sinds vorig jaar zijn we bezig om van die speciale feesteditie een bijzondere gebeurtenis te maken, zowel op als naast het terrein. Kijk maar naar ons nieuwe bewegende logo, de aankondiging van de eerste namen in een jeugdhuis, onze ‘interactieve’ sticker, enzovoort. Ook de nieuwe tenten kaderen in het grotere geheel om deze editie in een nieuw kleedje te stoppen en om Pukkelpop up-to-date te houden op alle vlakken, ook wat de veiligheid betreft.”

De tenten kunnen windpieken van 130 tot 150 km/u aan. U leest er vandaag meer over in Het Belang van Limburg.

Lees meer over de festivals