Bevingen Live en dorpsbarbecue groot succes

Afgelopen weekend was het in Bevingen feest. Op vrijdag kwamen ruim 300 mensen genieten van Bevingen Live en op zondag werden er meer dan 200 maagjes gevuld tijdens de eerste dorpsbarbecue.

Dirk Benaets

Tijdens de 4e editie van Bevingen Live kwamen op vrijdag 31 juli ruim 300 mensen genieten van de coverbands 15-51 en Men and a Lady en omstreeks middernacht zette discobar Lassy de tent op stelten. De vrijwilligers achter de toog konden regelmatig de vraag niet bijhouden en omstreeks 23 uur bleek de biervoorraad bijna uitgeput. Een noodplan werd in werking gezet en BTG stelde 15 extra bakken ter beschikking, zodat niemand met dorst naar huis moest gaan.Zondag werd er voor het eerst een dorpsbarbecue georganiseerd en dat was meteen een schot in de roos. Er werd gehoopt op 80 à 100 inschrijvingen, maar het werden er 225. Na de receptie om 10.30 uur werd eerst het Alfred Bertrandpleintje naast de kerk opnieuw ingehuldigd en vanaf 11.30 uur kon men aanschuiven voor de barbecue. Undercover zorgde voor achtergrondmuziek en het mooie weer maakte alles compleet.

De volledige opbrengst van beide activiteiten gaat via team ‘Bevingen een dorp apart’ naar Levensloop Sint-Truiden (3 en 4 oktober 2015).

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio