Polonaise doet even vermoeidheid vergeten

Print

Foto: EDGARD BRONCKAERS

Maaseik - Een manche van het Belgian Beachvolley Tour organiseren zonder sponsors is een utopie. Daarom organiseerde beachvolley Maaseik een VIP receptie op het terras van hotel Van Eyck voor de sponsors, stadsbestuur en de bond.

De gasten kregen zoals elk jaar een verrassend ontvangst van ST-Promotions. Ze mochten hun glaasje afnemen vanaf een ronde plaat, die gedragen werd door een mysterieuze meid met een Venetiaans masker. Na de hapjes, drankjes en met goodiebag werden de Vips begeleid naar hun zitplaatsen in de tribune waar ze van de finalewedstrijden bij de dames en heren konden genieten.
Tussen de finales entertainde Maarten Cox samen met de ST-Promotions dansers het talrijk opgekomen publiek. Na de herenfinale en de huldiging van de spelers deden ze dat nog eens over.
Dit zorgde voor een uitbundige polonaise van spelers, speelsters en vrijwilligers. Al droop de vermoeidheid er vanaf bij de vrijwilligers, een polonaise konden ze niet voor hun neus voorbij laten gaan. Maarten Cox mocht de finaledag afsluiten met een concert met liveband


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio