© Instagram

Hoogzwanger fitnessmodel pronkt met klein buikje

Als je haar buikje ziet, zou je het niet denken. Maar het Australische fitnessmodel Sophie Guidolin (26) is momenteel 32 weken zwanger van een meisjestweeling. Tijdens haar zwangerschap bleef ze gezond leven sporten. Het resultaat: een fitte mama in spe die trots enkele foto’s van haar ontblote lichaam deelt via Instagram.

vwh

Afgelopen donderdag deelde de brunette, die al twee zoontjes heeft, twee foto’s op Instagram om haar zwangere lichaam in de kijker te zetten. Ze is er best trots op, want na de geboorte van haar zonen bleef ze trainen om haar figuur weer strak te krijgen en te houden. Tijdens deze zwangerschap is ze 15 kilogram bijgekomen. De kindjes wegen nu samen al 3 kilogram.

Het is niet de eerste keer dat het model foto’s van haar zwangerschap deelt. De voorbije weken nam ze haar volgers onder meer mee naar haar badkamer en de sportschool waar ze als een glimp van haar babybuik liet zien. Eén van haar kiekjes veroorzaakte nog heel veel controverse op de sociale media. Daarop was te zien hoe ze als moeder in spe aan gewichtheffen deed. ‘Veel mensen denken dat ik een miskraam uitlok. Ik heb ervaring met een miskraam en het is vreselijk. Maar deze kan veel verschillende oorzaken hebben. Jammer genoeg associëren veel mensen een miskraam met sport. Ik hoop dat vrouwen niet ontmoedigd raken om te bewegen en gezond te leven tijdens hun zwangerschap’, zei Guidolin toen.

Sophie is ook niet het eerste model dat haar kleine buikje deelt met de wereld: in februari maakten we kennis met de 30-jarige Sarah Stage uit Los Angeles. Het model was hoogzwanger van een zoontje, alleen kon je dat nauwelijks zien aan haar lichaam. Toen de spruit werd geboren, woog hij bijna 4 kilogram.

Niet te missen