Celebs

Prins Albert barst in tranen uit bij speech Charlene

Monaco vierde gisteren feest omdat Prins Albert er tien jaar op de troon zit nadat zijn vader Rainier III in 2005 overleed. Het werd voor Albert een mooie dag waarbij zijn vrouw Charlene een ontroerende speech gaf en die als kers op de taart werd afgesloten met een optreden van Robbie Williams.
Print

Charlene sprak voor het eerst in het openbaar Frans. 'Prins Albert I was de ontdekker, Rainier III was de prins-bouwer en jij bent de prins van harten, van mijn hart', zei Charlene terwijl ze naar haar hart en de prins wees. Albert was zichtbaar aangedaan door de woorden, gaf zijn vrouw een knuffel en liep vervolgens snotterend naar de microfoon. 'Ze zeiden al  dat je een verrassing voor me had, maar dit...', klonk het al stamelend uit de mond van de prins.

Na heel wat turbulente tijden en onrustwekkend nieuws over hun huwelijk, lijkt het nu weer allemaal koek en ei te zijn tussen de Zuid-Afrikaanse schone en de prins. Hun zeven maanden oude tweeling Jacques en Gabriella mocht meevieren vanop het balkon. 

Niet te missen