Limbolink

Releasefestival: gezellig toefen in de kersentuin

Print
Releasefestival: gezellig toefen in de kersentuin

Foto: TP

Borgloon - Klein, fijn, alternatief en anders. Dat moet de definitie zijn van het Releasefestival in Borgloon dat al voor de negende keer georganiseerd wordt in de prachtige omgeving van Manshoven- Borgloon. Het festival met dj's en bands- vindt plaats in de prachtige Manshoven Winning in de kersentuin. Release wil Borgloon ook graag groen houden want ze hebben een carpool-applicatie op hun website staan, belonen fietsers met een pintje en er is een gratis nachtbus.

Release begint op vrijdag 10 juli met op de affiche de bekende dj's TLP, Michael Midnight, Faisal en Gewelt. Op het tweede podium staan Mr. Calculator, Way Back, Leesa, Ortin Cam en Bons & Lawish.

Zaterdag begint het festival om 17 uur met op de manistage Horéon, Vodz, Condor Gruppe, Double Veterans, Polaroid Fiction, Lisa Smolders en CB Bang. Op de Beehive stage vindt u die dag Duvel & King Crap, Harjit Singh, The Modest Men, Aligaga en Meteor Musik.

Daarnaast is er ook animatie op de wei. Showmann & co brengt circus voor de kids, mr. Magistix goochelt, er is een waar zegster en een karikaturist...

Release wil ook culinair wat anders doen. Naast de obligate friet- en bierkraam kan u kiezen voor pasta, wijn, Thais eten en het unieke hotdogconcept van The Food Monkeys. 

Tickets en meer info vindt u via deze link.

BEKIJK HIER DE HELE FESTIVALKALENDER.