Maasland Exclusief een daverend succes

Print

Foto: EDGARD BRONCKAERS

Eisden

Maasmechelen - Het prachtig park achter de villa van het gastvrije paar Eugene en Marjo van Sloun, in Eisden beter bekend als het huis van burgemeester Dexters, was de ideale plaats voor de tweede editie van Maasland Exclusief. Een evenement ontstaan in 2014 toen een 8-tal Belgische en Nederlandse ondernemers de handen in elkaar staken om ondernemers uit beide Limburgen in een aangename sfeer bij elkaar te brengen.

De gasten werden ontvangen met een glaasje bubbels en een verse fruitspies door de stijlvolle creatieve meiden van Stacy Thomas (ST-Promotions). In het park zorgde de Limburgse zanger Ivo v.d. Bijl voor de introductie van alle deelnemende ondernemers, voor vrolijk commentaar tijdens de modeshow en de muzikale omlijsting. Het publiek kon genieten van stands met tassen, gezondheidsproducten, tuindecoratie, grasmachines, beddengoed, maatkostuums, lingerie, badmode, sjaals, strandmode, plafonds en wanden, interieurproducten en goud en zilver. Een diamantair presenteerde zelfs enkele topstukken. Bij de entree stonden enkele mooie luxe auto’s en bedrijfswagens van bekende topmerken opgesteld waar de mannelijke gasten natuurlijk wel even glimlachend omheen liepen.Kasteel Eyckholt uit Roosteren zorgde voor leuke culinaire hoogstandjes middels “live cooking”, maar ook voor de frisdranken en de wijn.

De leidraad in het geheel was de modeshow van Corry Bouwens Mode uit Guttecoven met een catwalk gesitueerd midden door het park heen waar de genodigden al het moois konden aanschouwen. Corry Bouwens Mode werkt niet met professionele modellen maar met vrouwelijke ondernemers uit haar eigen netwerk die ieder ook weer ondernemers uit hun netwerk uitnodigden. Zoals de eigenares van een bevrachtingskantoor, banden speciaalzaak, detacheringsbedrijf, maatkostuums, makelaarskantoor en evenementenbranche. Hierin is Corry Bouwens beslist onderscheidend te noemen en dit wordt door haar klanten en de genodigden dan ook zeer gewaardeerd, een daverend applaus was de beloning. Vele mooie creaties van bekende topmerken passeerden de revue variërend van luchtig zomers- zakelijk- tot feestelijk. Ook werden er al enkele stukken van haar nieuwe wintercollectie getoond. De stand van Corry was dan ook druk bezocht. Het geheel werd feestelijk afgesloten door de muzikale invulling van Pinchitos Caliente die ervoor zorgden dat nog vele voetjes in beweging kwamen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio