Deze 4 toppers zitten zeker niet meer in ‘The Sky is the Limit’

Print
Deze 4 toppers zitten zeker niet meer in ‘The Sky is the Limit’

Programmamaker Peter Boeckx lost een eerste nieuwe naam voor de nieuwe reeks van ‘The Sky Is The Limit’: de Nederlands-Limburger Eduard Schaepman. “Eduard maakt me wegwijs in het clubje van euromiljardairs”, vertelt Boeckx.

Nieuwe Belgische namen wil de maker van ‘The Sky Is The Limit’ nog niet kwijt, een Nederlandse wel. “Via Schaepman heb ik alvast enkele euromiljardairs kunnen strikken”, vertelt Boeckx. “Als een daarvan kan uitgroeien tot een hoofdpersonage van de nieuwe reeks zou dat de kers op de taart zijn, maar dat zal zichzelf nog moeten uitwijzen. Ik heb al heel wat research achter de rug en kan je wel vertellen dat het niveau van ‘The Sky’ niet met één, maar met vijf trappen tegelijk zal stijgen. Want de nieuwe namen, waarover ik dus nog niets kan verklappen, zijn echt wel grof geschut.”

Brulboei

Jan Kriekels en Kirsten doen niet meer mee. “Voorlopig toch niet”, aldus Boeckx. “Omdat de sterke verhaallijnen rond Jan en Kirsten op zijn. Als daar verandering in komt, kan het natuurlijk weer wel.”

Ook Harry & Olga zullen er niet meer bij zijn, oudgedienden Willy Naessens, Tom & Danielle en Michel Van Den Brande wel. En dus Eduard Schaepman. De Nederlandse vastgoedondernemer kwam eerder dit jaar in het nieuws nadat hij het bedrijf Tribes – een verhuurgroep van flexibele kantoren – had gelanceerd. Vóór u hem aan het werk kan zien in ‘The Sky Is The Limit’, geven we eerst nog een mooie quote van de man mee. Gevraagd naar hoe hij omgaat met mensen, antwoordde hij: “De helft vindt me niks en de andere helft, daar heb ik chemie mee. Ze denken vaak: ‘Wat een brulboei.’ Maar waarom denk je dat ik al die klussen heb gekregen? Omdat ik boven het maaiveld uitsteek. En af en toe wat blaat. Dat ben ik dus: Schaepman.”