Afsluiting dansseizoen en vrijwilligersreceptie bij Dansclub CLAP - AS

Print
As - Zoals elk jaar aan het einde van het dansseizoen, mochten alle dansers hun vrienden en vriendinnen meebrengen op de laatste les. Ze dansten samen de zomer in met alle dansjes die ze het voorbije seizoen aangeleerd kregen. En natuurlijk werd er voor elk lid weer een verfrissend ijsje voorzien, zo kon iedereen aan het eind van een plezant dansseizoen nog eens lekker smullen en nagenieten.

Op zaterdag 13 juni waren alle helpers welkom op de gratis vrijwilligersreceptie. Zij hielpen onder andere mee bij werkzaamheden tijdens de wekelijkse danslessen, onze jaarlijkse show, sinterklaasfeest bij de kleuters, grote poets, enz. Het werd een gezellig en sfeervol samenzijn waar iedereen nog eens kon napraten over de evenementen van het voorbije dansseizoen. Via deze weg willen wij deze mensen achter de schermen nogmaals van harte bedanken voor hun belangeloze inzet bij de werking van onze dansclub. Hopelijk zijn jullie volgend seizoen weer van de partij!
We kijken nu al uit naar een volgend spetterend nieuw seizoen met de gratis proeflessen en alweer enkele nieuwigheden zoals Stay Fit 50+, Social Fun en Latino Fun!
Voor meer info over het hele aanbod van Dansclub CLAP kan je terecht op onderstaande website.
Iedereen is van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze gezellige club!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio