© Raymond Lemmens

Daarom verdween Bart Van den Bossche uit ‘Familie’

Bart Van den Bossche uit Familie is niet meer. Levend verbrand nadat hij tegen een boom crashte. En zo is Chris Van Tongelen (46) voortaan enkel nog die van De Romeo’s en de stiefvader/manager van Ian Thomas.

CS

“Gedaan met acteren”, zegt hij in Gazet van Antwerpen. “De combinatie was niet langer haalbaar nu Ian en de rest van het gezin in Los Angeles wonen. Ik wil bij mijn echte familie zijn, tijd doorbrengen met mijn vrouw en mijn dochter van 9 zien opgroeien. Er moesten keuzes gemaakt worden en we kiezen voluit voor de carrière van Ian. Die jongen hééft het gewoon. En nu kost het allemaal misschien nog meer tijd en geld dan het opbrengt, maar een nieuwe koekjesfabriek draait ook niet van de ene dag op de andere.”

“Succes komt nu eenmaal niet zomaar en al zeker niet in Amerika, waar duizenden jongens met die droom rond­lopen. En weet je, De Romeo’s stonden er ook niet van de ene dag op de andere. We zijn de eerste ­zeven jaar door de stront gegaan, ­mensen lachten ­met ons. Maar wij ­dachten: lach maar, wij verdienen er onze boterham mee. Wel, Ian is vier jaar bezig, hij moet nog drie jaar door de stront en het is aan hem.”