Limburg United heeft nieuwe spelverdeler beet

Basketbalclub Limburg United heeft zich versterkt met Jordan Hulls. De 25-jarige Amerikaan (1m80) wordt de nieuwe spelverdeler van de club uit de Scooore League.

“Hulls begint volgend seizoen aan zijn derde seizoen in Europa, hij speelde eerder in Polen (Energa Czarni) en afgelopen jaar in Kosovo (Sigal Prishtina) waar hij net kampioen werd. Hij studeerde af aan de universiteit van Indiana en speelde daar aan de zijde van Victor Oladipi (Orlando Magic) en Codey Zeller (Charlotte Hornets)”, aldus Limburg United.

“Vorig seizoen was hij goed voor 13 punten, 5 rebounds en 5 assists per wedstrijd en bewees hiermee een veelzijdige spelverdeler te zijn die zijn ploeg beter maakt. De sportieve staf is er van overtuigd dat Jordan met zijn ervaring een enorme aanwinst is en onze ploeg sterker zal maken in het komende seizoen”, klinkt het.

Limburg United deed het uitstekend in zijn eerste seizoen in de hoogste basketbalafdeling en schopte het tot in de kwartfinales van de play-offs. Daar moest het buigen voor Charleroi.