© Nele Mannaerts

Provil viert 25 jaar zeeklassen

De 25ste jaargang van de traditionele zeeklassen voor 2Bvl van het Provil zit er weer op. Vanuit 'Ons Volk' in de Golfstraat in Bredene, de vertrouwde thuisbasis gedurende vijf dagen, waren er dagelijks leerrijke, sportieve en ontspannende activiteiten gepland.

Nele Mannaerts

Zelf vliegers maken, een bezoek aan de zeemacht van Zeebrugge en de Atlantikwal in Raversijde, gocarting op een circuit, op stap met een garnaalvisser en een 'Casinoavond' in ware mafiastijl, .... Activiteiten zoals 'sport en spel' of gewoon genieten van het strand en de gezonde zeelucht, zorgden dan weer voor de nodige energie en vitaminen.

Op woensdag kregen ze bezoek van de adjunct-directeur Dhr. van Baelen en Dhr. Didden en Dhr. Donné, de pioniers van de zeeklassen. Dit was niet zonder reden, want met een heerlijke barbecue, aangeboden door Caroline van 'Ons Volk', werd 25 jaar zeeklassen in Bredene extra in de verf gezet! Deze uitzonderlijke prestatie werd ook door het gemeentebestuur van Bredene enorm geapprecieerd en er was dan ook een delegatie van de burgemeester en enkele schepenen aanwezig om met ons mee te vieren. Sterker nog: Provil Lommel haalde zelfs het Bredense nieuws!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio