© PHOTONEWS

Vrijgezel die in München gaat feesten wordt wakker in Zwitserland

De 33-jarige Londenaar Jordan Adams ging op vrijgezellen met een groepje vrienden naar het Duitse München. Althans, daar begon de vrijgezellen. Jordan werd de dag erna wakker in Zürich. Meer dan driehonderd kilometer verderop in buurland Zwitserland. Dat scenario klinkt bekend in de oren, dit is The Hangover, deel vier.

wbellemans

Tussen de nachtclub en het hotel raakte de onfortuinlijke - en waarschijnlijk héél zatte - Jordan zijn zwager kwijt. Het lukte de Brit ook niet een taxi aan te houden om naar het hotel te gaan. 'De bus dan maar', moet hij gedacht hebben. Hij klom in het bagageruim van een bus en werd vier uur later wakker in Zürich.

Jordan werd wakker op een parkeerplaats voor bussen, de chauffeur stond naast hem. Hij had geen geld, telefoon en paspoort op zak en belde dus zijn vrouw zodat zij haar broer op de hoogte kon stellen. Volgens Jordan was zijn vrouw niet onder de indruk. De Zwitserse politie zetten de Brit terug op de trein naar München. Eind goed, al goed... en een mooie anekdote voor op het huwelijksfeest.