Neos Alken aan zee

Print
Alken - Enkele leden van Neos Alken vertoefden een viertal dagen in Ravelingen -Oostende.

Op maandag 18 mei vertrok een kleine groep leden van Neos Alken met de trein naar Oostende. Het werd een reis zonder hindernissen en zonder vertraging.

's Namiddags werd kennisgemaakt met de infrastructuur van zowel Ravelingen als de Kinkhoorn. Na deze rondleiding werden de deelnemers uitgenodigd voor een partijtje petanque. Met veel enthousiasme werd er gespeeld. De avond werd afgesloten met een gezellige en lekkere diner en een gezellig samenzijn.

Op dinsdag werd Nieuwpoort met de tram verkend. Het werd een leuke wandeling in de winkelstraten van deze gezellige badstad. Na een kort intermezzo in de Floreal werd de wandeling verder gezet richting Vismijn in Nieuwpoort - Stad.
Gezien het gure weer werd de wandeling echter onderbroken en stapten de leden terug op de tram richting Oostende.

De woensdag was voorbehouden om Oostende te verkennen. In de voormiddag werd "Raversijde" onder een stralende zon en zomerse temperatuur verkend. De grootste groep bezocht de verdedigingslinie van de Duitsers tijdens de tweede wereldoorlog terwijl de overigen het Vogelopvangcentrum bezochten. Namiddag stond het bezoek aan de "Mercator" op het programma. Het werd een leerrijke kennismaking met dit mooie schip. Daarna werd nog een wandeling gemaakt langs de vele viskraampjes en de diverse winkelstraten van Oostende.

Op donderdag werden de koffers weer gepakt en werd, na nog een laatste wandeling langs het strand, de terugreis aangevat naar Alken.

 

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio